Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485 - 315 163
  • r.lamers@stichting-invitare.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Carnaval op het IKC Dassenburcht

Wat een feest was het op de Harlekijn! Iedereen was fantastisch aangekleed voor de carnaval. Prinsessen, draken, ridders, verstrooide professoren, sprookjesfiguren, clowns, figuren uit games... alles was aanwezig.

En met een grote glimlach heeft iedereen de dag enthousiast beleefd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het overhandigen van de sleutel van de school

Het prinsepaar Dano en Bo waren voor 1 dag de trotse eigenaren van de sleutel van de school. En dat hebben ze geweten! Het kantoor van meneer Rob lag vol met confetti en slingers en was voor 1 dag omgetoverd tot het kantoor van Dano en Bo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens was er het spellencircuit door de hele school en natuurlijk kon er ook gehost worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nölers

De Nölers zijn ook voorbijgekomen. Met de complete fanfare erbij, wat een feest! En natuurlijk mocht een dans van de dansmariekes niet ontbreken hierbij. 

Optocht

De optocht door de wijk is weer terug van weggeweest. Voorop het prinsenpaar met daarachter de hele school met enthousiaste ouders. Wat werd er gelachen en genoten tijdens de optocht. Buurtbewoners hadden hun huizen versierd met ballonnen en slingers en ook stonden ze buiten om ons toe te zwaaien. 

Na de optocht was de uitreiking van de prijs voor de klas die het mooiste, kleurrijkste attribuut had gemaakt voor tijdens de optocht. Groep 2/3 en groep 5 hadden gewonnen.

 

Een heerlijk carnaval was het op school, fijne vakantie allemaal... alaaf, alaaf, alaaf.