Meer keuzes

Jeelo Veilig in het verkeer

Gisteren is de opening geweest van het thema Veilig in het Verkeer. De leerkrachten waren verkleed als verkeerspolitie en iedereen werd gecontroleerd en ondervraagd!

Wijkagent

De wijkagent Jos van Lijssel is in de groepen 5-8 op bezoek geweest. Er werden vragen gesteld over de verkeersveiligheid en Jos had zelf ook vragen voor onze kinderen. Wist u bijvoorbeeld dat de bekeuring voor het gebruik van de telefoon in de auto meer dan 250 euro is?

Fietsen

De familie Boumans uit Cuijk heeft een geweldige fietsverzameling staan. Wij hebben twee fantastische exemplaren op school mogen neerzetten. Boven op het leerplein staat een fiets met een groot en klein wiel, deze is door de 'vissenkom' mooi te bewonderen vanaf de trap. Beneden op het leerplein staat ook een prachtig oud exemplaar. Komt u ze ook bewonderen?