Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485 - 315 163
  • r.lamers@stichting-invitare.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kerstkoken op de Harlekijn

Donderdag 21 december zijn de groepen 4 t/m 8 in hun klassen gaan koken voor het kerstdiner. Ouders en opa's en oma's hebben alle kinderen in de klassen geholpen met het perfect bereiden van verschillende gerechten. Van pizza tot spaghetti, van wraps tot sauzijsjes.... heel veel lekkere gerechten zijn er klaargemaakt. 

In de groepen 1-2 en 3 zijn de kinderen in de ochtend gaan kerstknutselen en in de avond kwamen de ouders met allemaal zelfgemaakte hapjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstdiner op de Harlekijn

Om half zes gingen de deuren open van school! Wat zagen jullie er prachtig uit! Allemaal kinderen in hun mooiste kleding en met prachtige kapsels! Iedereen werd verwelkomd in onze prachtige 'restaurant'.  Aanschuiven maar! 

Groep 8 is het laatste jaar op school, dus daar werd niet gekookt in de ochtend. De kinderen mochten 's avonds hun eigen eten klaarmaken met de gourmet.

 

 

 

 

 

Bingo op de Harlekijn

Terwijl alle kinderen aan het genieten waren van hun diner, werden de ouders ook verwend in de hal. Alle klassen hadden prachtige canvas schilderijen gemaakt en deze werden verloot in de hal. Jerry praatte samen met Floor alles op een geweldige manier aan elkaar. En onder het genot van een hapje en drankje konden de ouders wachten totdat hun kinderen klaar waren met eten. 

 

Wij wensen jullie allemaal heerlijke dagen samen en tot 2018!