22-11-2018

Vignet Gezonde School

Aankomende maandag vieren we een feestje op de Harlekijn. We krijgen namelijk officieel het vignet Gezonde School Sport en Bewegen uitgereikt door wethouder Hendriks van de gemeente Cuijk. In onze regio zijn er geen andere scholen die dit vignet hebben behaald, dus hier zijn we dan ook erg trots op. We willen u vragen om maandag om 8.30 uur buiten te blijven met uw kind zodat we na een kort woordje het vignet in ontvangst mogen nemen. Aansluitend lopen we met de hele school en de wethouder de Daily Mile.

We hopen natuurlijk dat er veel enthousiaste ouders met ons mee willen wandelen of rennen. Rond 8.50 uur zullen we weer naar de klassen gaan. De kinderen ontvangen maandag ook een nieuwe bidon om het drinken van water te stimuleren. U hoeft dan geen drinken meer te geven want er is drinkwater op school. Mocht u wel drinken mee willen geven dan mag dat natuurlijk ook.