03-09-2019

Kennismakingsavond op de Harlekijn

Dag ouders/verzorgers van de Harlekijn,

Volgende week dinsdag 10 september staat onze kennismakingsavond gepland. Deze avond vervangt de informatie avond zoals u die van ons gewend bent. De bedoeling is dat u tussen 18.00 en 19.30 uur met uw kind naar school komt. Er is vrije inloop dus u kunt zelf een prettig moment kiezen. De leerkrachten zijn in de groep, daar kunt u kennis mee maken, maar de echte experts zijn natuurlijk de kinderen. Zij gaan alles over het dagelijks reilen en zeilen in de groep vertellen. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen aan de leerkrachten, en zullen we gerichte informatie via de Parro app doorsturen. U krijgt op deze manier dus wel alle informatie, naast een inkijkje in de groep. In een conceptrooster van voor de zomervakantie staat aangegeven dat de infoavond vandaag zou zijn. Dit is vanwege de avondvierdaagse verzet naar 10 september, en staat nu ook zo in de kalender.

Tot volgende week, Team Harlekijn