Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485 - 315 163
  • r.lamers@stichting-invitare.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

22-06-2020

Musical groep 8!

Beste ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vriendjes en vriendinnetjes van groep 8,

 

Zoals jullie weten zal de musical dit jaar anders verlopen, maar dat betekent niet dat het minder spectaculair wordt. Integendeel! Wij hebben in samenwerking met de bioscoop in Cuijk en de Schouwburg iets fantastisch neer kunnen zetten. 


De musical van groep 8 ‘Verboden te Voeren’ zal op video opgenomen worden in de Schouwburg in Cuijk en de wereldpremière hiervan zal plaatsvinden op dinsdag 7 juli in de bioscoop in Cuijk. Alle kaarten hiervoor zijn al uitverkocht!

 

Maar… niet getreurd, ook jullie kunnen de musical op het grote scherm gaan bekijken! De film speelt namelijk ook op zondag 12 juli 2020, noteer deze dag alvast in jullie agenda! Vanaf half tien ‘s ochtends zullen de zalen voor jullie geopend zijn.

 

Kaarten voor deze speciale film zullen te koop zijn op ons schoolplein op dinsdag 30 juni tussen 14.00 en 14.30 uur en op donderdag 2 juli tussen 14.00 en 14.30 uur. Wij verzoeken u om op deze momenten de 1,5 meter afstand te waarborgen.

 

Kaarten kosten 5 euro per stuk. Ook kunt u consumptiemunten kopen om met een drankje en een hapje van de film te genieten. Deze kosten 2 euro per stuk. Het verzoek is om zoveel mogelijk gepast te betalen.

 

Wij vragen u om tijdens de koop van de kaarten op te geven uit hoeveel mensen uw huishouden bestaat. Dit om de richtlijnen van de bioscoop te respecteren. Mensen die onder 1 huishouding vallen mogen bij elkaar zitten, anderen dienen op 1,5 meter afstand in de bioscoop geplaatst te worden door ons.

 

U ontvangt bij aankoop gelijk een speciaal kaartje voor zondag 12 juli 2020 met uw stoelnummer en zaal voor die dag. De film wordt in drie zalen gedraaid, in iedere zaal begint de film 20 minuten later.

 

Graag tot 30 juni of 1 juli!

 

Team Harlekijn 

 

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens