Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485 - 315 163
  • r.lamers@stichting-invitare.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Opening Jeelo project Omgaan met de natuur

 

Het nieuwste en tevens ook laatste project van Jeelo van dit schooljaar is deze week officieel van start gegaan. Omgaan met de natuur is het thema. 

Natuur vind je in het klein: in de tuin, in het park, in de berm en de sloot. En in het groot: in de zee, in het bos en op de hei. In dit project onderzoeken kinderen planten en dieren en hun omgeving, waardoor ze kennis opdoen over de natuur. Het doel van het project Omgaan met natuur is dat kinderen leren dat planten en dieren afhankelijk zijn van elkaar. Ze leren ook dat mensen niet zonder planten en dieren kunnen leven. Ze beseffen dat we daarom zuinig met de natuur moeten omgaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk kind heeft een boon gekregen en een zakje. Alle bonen hebben de kinderen in hun eigen zakje gedaan met daarbij potgrond. De ontwikkeling van deze boon zal heel nauwkeurig gevolgd gaan worden. 

Wilt u ze zien? Ze hangen bij ons op de ramen!

 

 

 

 

 

 

De Harlekijn gaat ook een groentetuin verzorgen. Deze planten krijgen we van Hobbykweker Mug uit Boxmeer.

 

Op donderdag 20 juni sluiten we met de hele school het project af. Alle groepen stellen het werk dat ze gemaakt hebben tentoon. U bent van harte welkom om dit te komen bekijken tussen 13.30 en 14.00 uur.