Opening IKC Dassenburcht Cuijk

Vrijdag 1 december 2017 was het eindelijk zover. Wij mochten aan iedereen laten zien hoe prachtig het nieuwe IKC is geworden met daarin onze school de Harlekijn en de Zevensprong en natuurlijk niet te vergeten Spring.

Theatergroep Hakoena

In de ochtend hadden we eerste een gezamelijke opening door Theatergroep Hakoena. Daarna hadden de groepen 5 t/m 8 een goochelshow die geweldig was! De groepen 1 t/m 4 kregen een workshop dans, theater of zang in de klas.

De groepen zijn de tweede helft van de ochtend gewisseld.

Kinderraad Harlekijn en Zevensprong

De kinderraad van de Harlekijn en de Zevensprong had die ochtend een filmpje opgenomen voor het plaatsen van de kistjes in de vloer bij de ingang van ons IKC. Deze werd daar in de zaal afgespeeld. Wat een opening!

Boom

Ten slotte gingen alle genodigden, kinderen en ouders naar buiten waar onder groot gejuich de Klimboom geplaatst werd op ons schoolplein. Ook de boom, geschonken door alle ouders, werd geplaatst met een gedenkbord erbij.

De tweede helft van de middag stond de school open voor iedereen en kon men een kijkje nemen in de school / klassen.

Het was een fantastische dag!

Er is van de hele dag een prachtige film gemaakt Bekijk hier het filmpje!