Schoolreis op de Harlekijn

Groep 1 t/m 4 is op schoolreis geweest naar Wanroij, De Beekse Bergen.

Allemaal in de auto, met heel veel hulpouders en hulp opa's en oma's er naar toe. De kinderen hebben zich de hele dag erg vermaakt in de binnenspeeltuin. Wat een lol hebben ze gehad! Stoer de grote vulkaan beklimmen, op iedereen neerkijken vanaf de hoge machinetoren of jezelf verliezen in het gevecht om de Taj.

Maar ook de bovenbouw, groep 5 t/m 8, heeft erg veel plezier gehad! Spannend met z'n allen in de bus naar Toverland! Wat een avontuur! Binnen en buiten heeft iedereen veel plezier gehad. In de wilde achtbanen of over de rivier heen. In het speelpark binnen of buiten in achtbaan Troy... een avontuur was het wel voor iedereen! En op de terugreis hebben sommige kinderen toch nog eventjes de ogen dicht gedaan!