Stichting Spring Kinderopvang

De voorschoolse en naschoolse opvang wordt verzorgd door Spring Kinderopvang, op BSO Eigenwijs. Behalve de kinderen van Harlekijn zijn ook de kinderen van basisschool de Zevensprong en basisschool De Wingerd hier welkom.

We werken op onze BSO met Spring Actief. Met deze methode organiseren we superleuke, gevarieerde activiteiten en stimuleren we de ontwikkeling van kinderen in al zijn facetten. De dagactiviteiten staan in het teken van een thema dat een aantal weken centraal staat.

U heeft de keuze uit een contract van 40 tot 52 weken. U kunt daarnaast apart vakantie-opvang afnemen. Ook is incidentele opvang mogelijk. Kijk op www.spring-kinderopvang.nl/buitenschoolse-opvang/cuijk/bso-eigenwijs/ voor meer informatie. Of stel uw vraag aan onze Klantenservice via 088-2088200 of info@spring-kinderopvang.nl.

Kom gerust een keertje kijken!

U kunt rechtstreeks een afspraak maken met de buitenschoolse opvang via: eigenwijs@spring-kinderopvang.nl  óf 06-13 97 52 80 (maandag, dinsdag, donderdag)

Mochten er vragen zijn dan is de coördinator bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-11 87 14 49 (maandag, dinsdag en donderdag) Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice in Boxmeer: 088-2088208 (werkdagen 9.00-17.00u)