Vanuit ons veiligheidsbeleid vullen alle ouders van onze school en leerlingen van groep 7,8 jaarlijks een Veiligheidsmonitor in.

In dit overzicht staat een samenvatting van de veiligheidsmonitor weergegeven van ouders. Achter de score, in de laatste kolom staat een statistische toets die het Harlekijnresultaat met het landelijk resultaat vergelijkt. De uitkomst van deze toets wordt weergegeven door een kleur. Groen betekent dat de Harlekijn vergelijkbaar scoort met of positiever dan het landelijk gemiddelde. Oranje betekent dat de Harlekijn lager zou scoren dan het landelijk gemiddelde. Rood betekent opvallend lager dan het landelijk gemiddelde. Als er niets vermeld staat in de laatste kolom dan kan er geen toets worden uitgevoerd vanwege onvoldoende gegevens in de dataset.