Het thema FEEST is echt een spetterend thema geworden. De kinderen leefden steeds weer toe naar het volgende hoogtepunt: introductie Kinderboekenweek, verjaardag van Ko en de showtime als afsluiting.

De kinderen hebben in de speelhoek zelf een feestje/verjaardag na kunnen spelen met een gedekte tafel, ballonnen en slingers.

De verjaardag van Ko is op allerlei manieren voorbereid: er werd een uitnodiging bezorgd, met de kinderen is een aftelkalender gemaakt, er zijn slingers en een verjaardag kroon geknutseld, cadeautjes bedacht en cakejes versierd. Het was natuurlijk dolle pret! De kinderen hebben Ko op allerlei manieren geholpen met de organisatie van zijn feest. Dit thema sloot mooi aan bij de feestelijkheden van de Kinderboekenweek en de verjaardagen die we op school vieren.