Donderdag 18 september is groep 4 naar de Wereldtuin Verdeliet gegaan in het kader van ons Jeeloproject. De eerste 2 weken hebben we het over akkerbouw. In de tuin zijn we in 3 groepen uiteen gegaan. iedere groep had een enthousiaste medewerker, die de kinderen wist te boeien met onderzoeken van plantengroei van tomaten, het proeven van oost -indische kersbloemen; ja, je kunt ze eten en ze smaken naar tomaat. Het bekijken van bijenkasten, waar blijft de honing. Ook ontdekt dat aardbeienplantjes uitlopers hebben. Deze uitlopers hebben ze in een potje aarde mee naar huis gekregen om te verzorgen. Een leuke excursie waar de kinderen, begeleiders en de medewerkers van Verdeliet van genoten hebben.