Centrum Jeugd en Gezin

Over CJG

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Land van Cuijk (CJG) is dé plek voor alle vragen, tips, ondersteuning, jeugdhulp en -zorg voor kinderen en jongeren (0 tot 23 jaar) en hun opvoeders. Geen situatie is ons vreemd, geen vraag is te eenvoudig of te complex. Je kunt altijd op ons rekenen.

 

Binnen onze school is elke maandag en woensdag een medewerker van CjG aanwezig, hier kunt u altijd binnen lopen voor advies om of een afspraak te maken. Christine is bovenaan de trap gelijk het linker kantoor te vinden!

Bel of mail ons

Stel onze jeugdprofessionals je vraag via info@cjglandvancuijk.nl of via 0485 - 39 66 66 (ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur). Opvoeden en opgroeien is lastig en leuk tegelijk: samen kom je verder!

Let op: consultatiebureaus zijn bereikbaar via een apart nummer! 

Heb je een vraag over je kindje tussen de nul en vier jaar? Bijvoorbeeld over zijn of haar groei, ontwikkeling en voeding? Neem direct contact op met het consultatiebureau bij jou in de buurt.

Waarom het CJG?


Goede zorg

Je kunt altijd op ons rekenen. Binnen het CJG werken ervaren professionals met verschillende specialismen samen om jou snel weer op weg te helpen.

Duidelijker

Zijn er meerdere mensen die je helpen? Je hoeft niet steeds opnieuw je verhaal te doen: één gezin, één plan. Het CJG is jouw vaste aanspreekpunt.

Samen

Het CJG praat niet óver jou, maar mét jou. Samen kijken we welke oplossing het beste voor je is. Je houdt zelf de regie.

Voor meer informatie www.cjglandvancuijk.nl